Green Paths Fest 2018

ТРИДНЕВЕН НАСТАН НА ОТВОРЕНОГолем МТБ маратон 50,4км Мал МТБ маратон 38,4км Подолгата патека од 52,4км спаѓа во редот на тешки патеки.Таа бара многу добра психо-физичка подготвеност на учесниците.Кружна е,обележана и…

Continue Reading
Close Menu